AerOff -Ratkaisu Metallintyöstöön

Kestävää kehitystä ja kustannussäästöjä metallintyöstöön

Aeroff on markkinoiden ainoa ratkaisu, joka poistaa hiukkasten ja partikkelien lisäksi myös terveydelle haitalliset aerosolit metallintyöstökoneiden kohdepoistoilmasta. Se tuo radikaalin parannuksen ilman puhdistusprosessiin tällä hetkellä markkinoilla olevien suodattimien jatkeeksi. Aerosolien puhdistus tuo runsaan määrän etuja työstökonehalliin, sen työntekijöille sekä ympäristölle.

AerOff -ratkaisu räätälöidään jokaiseen kohteeseen yksilöidysti. AerOff skaalautuu jokaisen konepajan tarpeisiin ja se voidaan toimittaa uusiin työstökoneisiin tai asentaa jo tuotannossa oleviin koneisiin. Osin itsepuhdistuva ja vähähuoltoinen ratkaisumme on tarkoitettu koteloituihin, vesipohjaisia lastuamisnesteitä (muljua) käyttäviin työstökoneisiin.

Monivaiheisen puhdistusprosessimme jälkeen ilman laatu paranee radikaalisti. Työterveyslaitos (TTL) on antanut tavoitetasot ilman terveellisyyden indikaattoreina toimivista haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) ja alkanoliamiinien pitoisuuksista. Alla olevista graafeista näet radikaalin eron jonka ratkaisumme näiden pitoisuuksissa saa aikaan.

Alkanoliamiinien pitoisuus

Haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC:it)

*perustuvat TTL:n tekemiin akkreditoituihin mittauksiin, tutkimusraportti saatavissa osoitteesta

SOPIMUSVALMISTAJAMME

AerOff -ratkaisun valmistavat luotettavat, suomalaiset sopimusvalmistajamme:

YHTEISTYÖKUMPPANIMME