AEROFF - RATKAISU

KATSO TÄSTÄ LYHYT ANIMAATIO AEROFF -RATKAISUN TOIMINNASTA!


AerOff on markkinoiden ainoa ratkaisu, joka poistaa öljysumun lisäksi myös terveydelle haitalliset kaasumaiset aerosolit ennen kuin ilma palautuu työympäristöön. AerOff jatkaa siis siitä mihin markkinoilla jo olevat puhdistusratkaisut pystyvät!


Metallintyöstössä syntyvät ilman epäpuhtaudet ovat edelleen valitettavan suuri riski työntekijöiden terveydelle. Työstökoneesta takaisin saliin palautettavassa ilmassa olevat aerosolit ovat merkittävä terveyshaitta. Ne aiheuttavat esimerkiksi ihon ja silmien ärsytystä, näköhäiriöitä, allergista ihottumaa, hengitystieallergiaa ja astmaa sekä muita todennettuja hengitystien oireita ja sairauksia. On havaittu yhteyksiä myös munuaissairausiin ja syöpään. (TTL, 2009) 


AerOff -ratkaisu räätälöidään jokaiseen kohteeseen yksilöidysti. AerOff skaalautuu jokaisen konepajan tarpeisiin ja se voidaan toimittaa uusiin työstökoneisiin tai asentaa jo tuotannossa oleviin koneisiin. 


Osin itsepuhdistuva ja vähähuoltoinen ratkaisumme on tarkoitettu koteloituihin vesipohjaisia leikkuunesteitä käyttäviin työstökoneisiin.